Bloemkool ovenschotel met gehakt

Bloemkool ovenschotel met gehakt. Een lekkere ovenschotel valt altijd in de smaak! Opwarmen Verwarm het bevroren gerecht afgedekt met aluminiumfolie of afgedekt met een ovenbestendig bord ± 55 minuten op 160°C Heeft u het gerecht ontdooit? Verwarm het afgedekt met aluminiumfolie of afgedekt met een ovenbestendig bord ± 25 minuten op…

Bloemkool ovenschotel met gehakt

5,75

Op voorraad

Beschrijving

Bloemkool ovenschotel met gehakt. Een lekkere ovenschotel valt altijd in de smaak!

Opwarmen

Verwarm het bevroren gerecht afgedekt met aluminiumfolie of afgedekt met een ovenbestendig bord ± 55 minuten op 160°C

Heeft u het gerecht ontdooit? Verwarm het afgedekt met aluminiumfolie of afgedekt met een ovenbestendig bord ± 25 minuten op 160°C, voor 2 personen ± 30/35 minuten

(Let op! De deksel is niet ovenbestendig en het bakje kan niet hoger dan 180°C)

 

Ingrediënten

Bloemkoolroosjes, rundergehakt, ui, knoflook, aardappelschijfjes, tijm, paprikapoeder, boter, bloem, melk, geraspte kaas, zout en peper.