Spruiten met rosti, geitenkaas en spekjes

Spruiten met rosti, geitenkaas en spekjes.   Opwarmen Verwarm het bevroren gerecht afgedekt met aluminiumfolie of afgedekt met een ovenbestendig bord ± 55 minuten op 160°C Heeft u het gerecht ontdooit? Verwarm het afgedekt met aluminiumfolie of afgedekt met een ovenbestendig bord ± 25 minuten op 160°C, voor 2 personen ±…

Spruiten met rosti, geitenkaas en spekjes

Aanbieding!

2,75

Op voorraad

Beschrijving

Spruiten met rosti, geitenkaas en spekjes.

 

Opwarmen

Verwarm het bevroren gerecht afgedekt met aluminiumfolie of afgedekt met een ovenbestendig bord ± 55 minuten op 160°C

Heeft u het gerecht ontdooit? Verwarm het afgedekt met aluminiumfolie of afgedekt met een ovenbestendig bord ± 25 minuten op 160°C, voor 2 personen ± 30/35 minuten

(Let op! De deksel is niet ovenbestendig en het bakje kan niet hoger dan 180°C)

 

Ingrediënten

Spruiten, rosti, geitenkaas en spekjes