Catering Bakkum, Dagbesteding Bakkum

Zie onze homepagina Dagbesteding voor mensen in Bakkum en meer… Wij zijn een dagbesteding voor mensen in Bakkum te Akersloot en maken heerlijke gerechten. Onze vriesverse gerechten zijn te bestellen op http://www.catering1911.nl/bestellen. We werken zonder pakjes & zakjes, slechte e-nummers & conserveringsmiddelen. Voor deze gerechten zijn we een non-profit organisatie, hierdoor kunnen...

Catering Bakkum, Dagbesteding Bakkum

Zie onze homepagina

Dagbesteding voor mensen in Bakkum en meer…

Wij zijn een dagbesteding voor mensen in Bakkum te Akersloot en maken heerlijke gerechten. Onze vriesverse gerechten zijn te bestellen op http://www.catering1911.nl/bestellen. We werken zonder pakjes & zakjes, slechte e-nummers & conserveringsmiddelen. Voor deze gerechten zijn we een non-profit organisatie, hierdoor kunnen we af en toe uitverkocht zijn. Wel krijgt u dus een maaltijd in kostprijs!

Ook maken wij kunst en kindermeubels, te zien en te bestellen op http://www.kunst1911.nl

Hiernaast verzorgen wij ook ambulante begeleiding te Bakkum, voor meer info zie deze website http://www.zorgaanhuis.nl

Wij begeleiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en/of maatschappelijke afstand in Bakkum. Dit uit zich in verschillende vormen, doormiddel van praktijk scholing en het behalen van erkende mbo diploma’s en certificaten, dit kan een (assistent) koksdiploma zijn, maar denk ook aan administratie, receptie, marketing en meer.

Dit bieden wij aan via de praktijk, zodat er geen examens en schoolbanken zijn, voor mensen die zich niet in de reguliere scholing kunnen vinden. Wij betalen je opleiding vanuit WMO, PGB of via de stichting. Hiernaast bieden via o.a. Kunst 1911 en op andere locaties bijvoorbeeld in onze moestuin,  ook veel variatie aan. Maar wat voorop staat, we kijken naar jouw individuele interesses, groeimogelijkheden en passen daar alles op aan. Het kan alleen zijn, omdat jij gewoon een zinvolle dag wilt, een ander wilt helpen, of jouw ding wilt ontdekken. Waar een wil is, is een weg! Welkom jij in of uit de omgeving Bakkum!

De mix in deze doelgroepen maakt dat we echt een team zijn en op sociaal niveau contact leggen en dit ook in het dagelijks leven integreert. Maar vooral dat we elkaar, ons bedrijf, natuur en medemens helpen, want elke doelgroep brengt zijn kracht. We zijn kleinschalig per groep we zorgen voor een huiskamer gevoel. Wij werken voor indicaties samen met gemeentes, scholen, zorginstellingen, zorgkantoor en via pgb.

Dagbesteding Bakkum, Catering 1911 Bakkum

Wat wij ook doen is groepscatering in Bakkum en omgeving. Van Fingerfood, festivals, hapjes tot buffetten. Bijgaand de link https://www.catering1911.nl/evenementen/

 

Bakkum

Bakkum is een dorp dat deel uitmaakt van de Noord-Hollandse gemeente Castricum. Bakkum ligt aan de Noordzeekust en geeft via de lange Zeeweg toegang tot het strand van Castricum aan Zee (ook wel genoemd Bakkum aan Zee). De gelijknamige Camping Bakkum is een van de bekendste campings van Nederland en heeft een oppervlakte van 56 hectare.

Bakkum is ondanks de vergroeiing met Schulpstet en Castricum een eigen dorp gebleven, met zijn eigen karakter. Fysiek is Bakkum gescheiden van Castricum door de drukke spoorlijn Alkmaar – Amsterdam. Het eigen karakter van Bakkum uit zich onder meer door jaarlijks terugkerende “Bakkummer Kermis”. De kleine dorpskern van Bakkum kent onder meer enkele kroegen, restaurants en snackbars. Voor de boodschappen wordt uitgeweken naar de kern van Castricum. Bakkum is een populaire vakantiebestemming, vanwege haar ligging dicht bij bos, duin en strand en de vele recreatiemogelijkheden.

  • In 1995 had Bakkum nog 3500 inwoners, tegen 2900 in 2009. Het aantal inwoners van Bakkum daalt ieder jaar licht.
  • In 1997 vond een internationale bijeenkomst in Bakkum plaats voor de kunsttaal Ido met 19 deelnemers uit 7 landen.
  • In 2011 heeft de Stichting tot behoud van de natuurlijke en cultuurhistorische waarden in de Alkmaardermeeromgeving aan de gemeenteraad van Castricum gevraagd om de omgeving van de Van Oldenbarneveldweg in Bakkum tot beschermd dorpsgezicht te verklaren.