Catering Egmond aan zee, Dagbesteding Egmond aan zee

Zie onze homepagina Dagbesteding voor mensen in Egmond aan zee en meer… Wij zijn een dagbesteding voor mensen in Egmond aan zee te Akersloot en maken heerlijke gerechten. Onze vriesverse gerechten zijn te bestellen op http://www.catering1911.nl/bestellen. We werken zonder pakjes & zakjes, slechte e-nummers & conserveringsmiddelen. Voor deze gerechten zijn...

Catering Egmond aan zee, Dagbesteding Egmond aan zee

Zie onze homepagina

Dagbesteding voor mensen in Egmond aan zee en meer…

Wij zijn een dagbesteding voor mensen in Egmond aan zee te Akersloot en maken heerlijke gerechten. Onze vriesverse gerechten zijn te bestellen op http://www.catering1911.nl/bestellen. We werken zonder pakjes & zakjes, slechte e-nummers & conserveringsmiddelen. Voor deze gerechten zijn we een non-profit organisatie, hierdoor kunnen we af en toe uitverkocht zijn. Wel krijgt u dus een maaltijd in kostprijs!

Ook maken wij kunst en kindermeubels, te zien en te bestellen op http://www.kunst1911.nl

Hiernaast verzorgen wij ook ambulante begeleiding te Egmond aan zee, voor meer info zie deze website http://www.zorgaanhuis.nl

Wij begeleiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en/of maatschappelijke afstand in Wormerveer. Dit uit zich in verschillende vormen, doormiddel van praktijk scholing en het behalen van erkende mbo diploma’s en certificaten, dit kan een (assistent) koksdiploma zijn, maar denk ook aan administratie, receptie, marketing en meer.

Dit bieden wij aan via de praktijk, zodat er geen examens en schoolbanken zijn, voor mensen die zich niet in de reguliere scholing kunnen vinden. Wij betalen je opleiding vanuit WMO, PGB of via de stichting. Hiernaast bieden via o.a. Kunst 1911 en op andere locaties bijvoorbeeld in onze moestuin,  ook veel variatie aan. Maar wat voorop staat, we kijken naar jouw individuele interesses, groeimogelijkheden en passen daar alles op aan. Het kan alleen zijn, omdat jij gewoon een zinvolle dag wilt, een ander wilt helpen, of jouw ding wilt ontdekken. Waar een wil is, is een weg! Welkom jij in of uit de omgeving Egmond aan zee!

De mix in deze doelgroepen maakt dat we echt een team zijn en op sociaal niveau contact leggen en dit ook in het dagelijks leven integreert. Maar vooral dat we elkaar, ons bedrijf, natuur en medemens helpen, want elke doelgroep brengt zijn kracht. We zijn kleinschalig per groep we zorgen voor een huiskamer gevoel. Wij werken voor indicaties samen met gemeentes, scholen, zorginstellingen, zorgkantoor en via pgb.

Dagbesteding Egmond aan zee, Catering 1911 Egmond aan zee

Wat wij ook doen is groepscatering in Egmond aan zee en omgeving. Van Fingerfood, festivals, hapjes tot buffetten. Bijgaand de link https://www.catering1911.nl/evenementen/

Egmond aan zee

Egmond aan Zee is een badplaats in de gemeente Bergen in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Egmond aan Zee was tot 1 juli 1978 een zelfstandige gemeente en is op die datum met de gemeente Egmond-Binnen samengevoegd tot Egmond. Sinds 1 januari 2001 is de gemeente Egmond gefuseerd met de gemeenten Schoorl en Bergen tot de gemeente Bergen.In de volksmond wordt de plaats ook Derp genoemd.