Catering Heemskerk, Dagbesteding Heemskerk

Zie onze homepagina Dagbesteding voor mensen in Heemskerk en meer… Wij zijn een dagbesteding voor mensen in Heemskerk te Akersloot en maken heerlijke gerechten. Onze vriesverse gerechten zijn te bestellen op http://www.catering1911.nl/bestellen. We werken zonder pakjes & zakjes, slechte e-nummers & conserveringsmiddelen. Voor deze gerechten zijn we een non-profit organisatie, hierdoor kunnen...

Catering Heemskerk, Dagbesteding Heemskerk

Zie onze homepagina

Dagbesteding voor mensen in Heemskerk en meer…

Wij zijn een dagbesteding voor mensen in Heemskerk te Akersloot en maken heerlijke gerechten. Onze vriesverse gerechten zijn te bestellen op http://www.catering1911.nl/bestellen. We werken zonder pakjes & zakjes, slechte e-nummers & conserveringsmiddelen. Voor deze gerechten zijn we een non-profit organisatie, hierdoor kunnen we af en toe uitverkocht zijn. Wel krijgt u dus een maaltijd in kostprijs!

Ook maken wij kunst en kindermeubels, te zien en te bestellen op http://www.kunst1911.nl

Hiernaast verzorgen wij ook ambulante begeleiding te Beverwijk, voor meer info zie deze website http://www.zorgaanhuis.nl

Wij begeleiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en/of maatschappelijke afstand in Beverwijk. Dit uit zich in verschillende vormen, doormiddel van praktijk scholing en het behalen van erkende mbo diploma’s en certificaten, dit kan een (assistent) koksdiploma zijn, maar denk ook aan administratie, receptie, marketing en meer.

Dit bieden wij aan via de praktijk, zodat er geen examens en schoolbanken zijn, voor mensen die zich niet in de reguliere scholing kunnen vinden. Wij betalen je opleiding vanuit WMO, PGB of via de stichting. Hiernaast bieden via o.a. Kunst 1911 en op andere locaties bijvoorbeeld in onze moestuin,  ook veel variatie aan. Maar wat voorop staat, we kijken naar jouw individuele interesses, groeimogelijkheden en passen daar alles op aan. Het kan alleen zijn, omdat jij gewoon een zinvolle dag wilt, een ander wilt helpen, of jouw ding wilt ontdekken. Waar een wil is, is een weg! Welkom jij in of uit de omgeving Heemskerk!

De mix in deze doelgroepen maakt dat we echt een team zijn en op sociaal niveau contact leggen en dit ook in het dagelijks leven integreert. Maar vooral dat we elkaar, ons bedrijf, natuur en medemens helpen, want elke doelgroep brengt zijn kracht. We zijn kleinschalig per groep we zorgen voor een huiskamer gevoel. Wij werken voor indicaties samen met gemeentes, scholen, zorginstellingen, zorgkantoor en via pgb.

Dagbesteding Heemskerk, Catering 1911 Heemskerk

Wat wij ook doen is groepscatering in Beverwijk en omgeving. Van Fingerfood, festivals, hapjes tot buffetten. Bijgaand de link https://www.catering1911.nl/evenementen/

Heemskerk

Heemskerk is een plaats en gemeente in Midden-Kennemerland in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente telt 39.143 inwoners en heeft een oppervlakte van 31,7 km². Binnen de gemeentegrenzen liggen geen andere kernen.