Dagbesteding Akersloot

Zie onze Homepagina Dagbesteding en meer… Wij begeleiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en/of maatschappelijke afstand in voor mensen in Akersloot. Dit uit zich in verschillende vormen, doormiddel van praktijk scholing en het behalen van erkende mbo diploma’s en certificaten, dit kan een (assistent) koksdiploma zijn, maar denk...

Dagbesteding Akersloot

Zie onze Homepagina

Dagbesteding en meer…

Wij begeleiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en/of maatschappelijke afstand in voor mensen in Akersloot. Dit uit zich in verschillende vormen, doormiddel van praktijk scholing en het behalen van erkende mbo diploma’s en certificaten, dit kan een (assistent) koksdiploma zijn, maar denk ook aan administratie, receptie, marketing en meer.

Dit bieden wij aan via de praktijk, zodat er geen examens en schoolbanken zijn, voor mensen die zich niet in de reguliere scholing kunnen vinden. Wij betalen je opleiding vanuit WMO, PGB of via de stichting. Hiernaast bieden via o.a. Kunst 1911, Moestuin 1911 en op andere locaties ook veel variatie aan. Maar wat voorop staat, we kijken naar jouw individuele interesses, groeimogelijkheden en passen daar alles op aan. Het kan alleen zijn, omdat jij gewoon een zinvolle dag wilt, een ander wilt helpen, of jouw ding wilt ontdekken. Waar een wil is, is een weg.
Dus zelfs als iets niet in dit rijtje past? Bijvoorbeeld zingen. Wij gaan er mee aan slag, want iedereen past bij 1911 dagbesteding gemeente Castricum, gevestigd te Akersloot! Weet je nog niet waar je kracht ligt, geen probleem, we helpen je op weg naar jouw doelen! Of je nu een burn out, syndroom van down hebt of hoogbegaafd bent, met ieder mens werken wij graag samen.

De mix in deze doelgroepen maakt dat we echt een team zijn en op sociaal niveau contact leggen en dit ook in het dagelijks leven integreert. Maar vooral dat we elkaar, ons bedrijf, natuur en medemens helpen, want elke doelgroep brengt zijn kracht. We zijn kleinschalig per groep we zorgen voor een huiskamer gevoel op onze dagbesteding te Akersloot. Wij werken voor indicaties samen met gemeentes, scholen, zorginstellingen, zorgkantoor en via pgb.

De mix in deze doelgroepen maakt dat we echt een team zijn en op sociaal niveau contact leggen en dit ook in het dagelijks leven integreert. In onze dagbesteding voor mensen te Akersloot en omgeving. Maar vooral dat we elkaar, ons bedrijf, natuur en medemens helpen, want elke doelgroep brengt zijn kracht. We zijn kleinschalig per groep we zorgen voor een huiskamer gevoel. Wij werken voor indicaties samen met gemeentes, scholen, zorginstellingen, zorgkantoor en via pgb.

Dagbesteding Akersloot

Akersloot is een dorp in de gemeente Castricum, in de provincie Noord-Holland. Het dorp ligt tussen Uitgeest en Heiloo aan het Alkmaardermeer. Akersloot is samen met Limmen sinds 1 januari 2002 onderdeel van de gemeente Castricum; daarvoor was het een zelfstandige gemeente.