Droom: Een winkel!

Stichting onbeperkt 1911 heeft een doel! Een winkel in Akersloot openen. Waarmee deelnemers met een afstand tot de arbeidsmarkt en/of een maatschappelijke afstand kunnen helpen. Tot bijvoorbeeld een opleiding assistent bediening, assistent kok, mbo administratie of andere certificaten en opleidingen. Wij ondersteunen deze doelgroep met materialen en middelen die extra nodig…

Droom: Een winkel!

Stichting onbeperkt 1911 heeft een doel! Een winkel in Akersloot openen. Waarmee deelnemers met een afstand tot de arbeidsmarkt en/of een maatschappelijke afstand kunnen helpen. Tot bijvoorbeeld een opleiding assistent bediening, assistent kok, mbo administratie of andere certificaten en opleidingen. Wij ondersteunen deze doelgroep met materialen en middelen die extra nodig zijn. Hierdoor kan iemand uitstromen tot een betaalde baan of ten midden van de samenleving worden gezet. En meer zelfvertrouwen en vaardigheden ontwikkelen. Dit doen wij met veel passie en plezier.

We willen de winkel een Old Bakery Look geven, waar je wat lekkers kan halen, en ook een goed bakkie koffie en thee kan drinken. Een gevoel van thuiskomen. Een plek waar (eenzame) ouderen en mensen ook in de middag samen kunnen komen voor een warme lunch in kostprijs. En wat lekkere speciaalproducten kunnen nuttigen of afhalen. Ook willen wij leuke cadeau en kunst artikelen verkopen. Ten midden van het dorp. Kortom, super voor ons dorp, en een must om deze doelgroepen ten midden van de samenleving met elkaar te verbinding. En we creëren extra kansen.

Wij zijn een ANBI en uiteraard doen wij dit zonder winstoogmerk. We houden u op de hoogte van dit project.