Begeleiden

Wij bieden ondersteuning door ambulante begeleiding, digitaal contact, cursussen en/of een ontmoetingsplek. Samen kijken we naar jouw behoefte.

Begeleiden

Wij kunnen ondersteuning bieden door:

*Ambulante begeleiding
Wij bieden ondersteuning zodat jij zoveel mogelijk zelf kunt doen en jouw leven te leiden zoals je wilt.

Je hebt een eigen woning of zoekt begeleiding om langzaam de deur uit te gaan. De meeste dingen kun je prima zelf: boodschappen, koken, eten, reizen. Of gaan we samen nog ontdekken wat je wilt leren en waar je kracht ligt? Wij zijn er voor ondersteuning, of een goed advies.

Wat ook kan is dat je niet lekker in je vel zit. Of voel je vaak alleen of eenzaam? Trek je steeds meer terug en voel je jezelf onzeker in het contact met anderen? Vind je het lastig om iedere morgen op te staan en jouw dag op een prettige manier in te vuLaat je de post en de administratie steeds vaker liggen omdat je het overzicht niet meer hebt? Is het rommelig in jouw huis en onrustig in je hoofd? Misschien heb je net dat zetje in de rug nodig om zelf de draad weer op te pakken. We helpen je graag.

Bij je begeleider kun je jouw verhaal kwijt en hem of haar al jouw vragen en twijfels voorleggen. Je begeleider biedt je een luisterend oor en doet er alles aan om je zo goed mogelijk te ondersteunen, daar waar je dat nodig hebt en wenst.

*Digitaal contact
Deze is ondersteuning op afstand digitaal beeldbellen. Dit doet ons team op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag tussen 9 uur en 15 uur. Je krijgt met één druk op de knop een professionele begeleider in beeld die jou kan helpen. Zorg op afstand noemen wij dit.

*Cursussen
Leren omgaan met geld, vaardigheden in het huishouden ontwikkelen, meer weten over gezondheid, sociale vaardigheden trainen, omgaan met het internet en sociale media, maar bijvoorbeeld ook hulp bij het vinden van werk. Dit kan op onze vertrouwde locatie.

*Ontmoetingsplek
Een drankje, een spelletje, diner? Op de ontmoetingsplek komen we samen om deze activiteiten te doen en andere mensen te ontmoeten.
Mensen die ook behoefte hebben aan sociale contacten. Een hulpvraag hebben. Of graag iets meer willen doen in de maatschappij. Er is ook begeleiding aanwezig individueel en sowieso in groepsverband.

*Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor ambulante ondersteuning via de onderstaande link.
We plannen dan met jouw binnen twee weken een gesprek in.
Samen kijken we naar jouw behoefte, en kijken we regelmatig of jij deze hulpvraag nog nodig heeft en of we eventueel andere dingen kunnen betekenen.