”In m’n panterpak!’

Ik wist niet dat het kon, maar ik voelde mij van de week verbonden met Jort Kelder. Uit verveling struinde ik rond op het net en ik kwam een podcast tegen van bovengenoemde. De podcast was genaamd “de snobcast”. Hierin ging hij samen met  Yvo van Regteren Altena (voor mij volkomen…

”In m’n panterpak!’

Ik wist niet dat het kon, maar ik voelde mij van de week verbonden met Jort Kelder. Uit verveling struinde ik rond op het net en ik kwam een podcast tegen van bovengenoemde. De podcast was genaamd “de snobcast”. Hierin ging hij samen met  Yvo van Regteren Altena (voor mij volkomen onbekend, maar de naam geeft eigenlijk al aan dat het net zo’n kakker is als Jort) rapteksten ontleden! En opeens voelde ik mij verbonden met 2 oude kakkers! De manier waarop Jort de tekst voorlas en er werkelijk niks van begreep, was hilarisch. Nu zult u vast denken.. Waar gaat dit over? Wat heeft dit in hemelsnaam met 1911 te maken. Nou, dat bruggetje ga ik nu maken 😉 

Het is namelijk zo dat wij wel van een lekker muziekje in de keuken houden. Een beetje gezelligheid tijdens het werken! En dan komen allerlei genres voorbij. Op vrijdag gaan we vaak terug naar de nostalgische jaren 90 met Boyzone en Ronan Keating. Gewoon de Top 40 wordt gedraaid en de zomerse sferen van Reggea en Bob Marley komen regelmatig voorbij. Daarnaast hebben we nog de Playlist met de favoriete liedjes van Ilse! Ze is dol op Snolleke Bolleke, Mart Hoogkamer en natuurlijk de nieuwste hit van onze eigen Patty Brard – in m’n panterpak! Nee die vindt ze juist verschrikkelijk, maar daar plagen we haar altijd mee. Begeleider in de keuken, deur op slot, volume knop op 10 en we gaan zwemmen in Bacardi Lemon! Maar daarnaast hebben we ook een paar stoere jongens die wel van wat lekkere stevige rapmuziek houden. En als ik dat hoor, dan voel ik me opeens heel oud! Ik dacht dat 35 nog wel mee viel toch? Het schijnt dat ze gewoon Nederlands rappen, maar ik versta er dus helemaal niks van. Ze gebruiken woorden waar ik nog nooit van heb gehoord. En toen zag ik Jort en ik wist precies hoe hij zich voelde. In de snobcast van Jort heb ik wel iets geleerd. Namelijk een heleboel verschillende benamingen voor meisje ;).

Maar het mooiste is misschien nog wel dat diezelfde stoere jongens een dag later in de keuken staan en er op verzoek van mijn zoontje van 5, keihard K3 werd gedraaid. Onze liefde is een waterval, een waterval, oho oho!!