Nieuwtjes!

Mijn vorige blog is al een tijdje geleden, maar er is ondertussen van alles gebeurd. Ik heb allerlei leuke nieuwtjes voor jullie! Ik wil beginnen met het allergrootste nieuws en tegelijkertijd het kleinste, dit is natuurlijk de geboorte van Kai Castricum op 27 mei! Hij heeft even op zich laten…

Nieuwtjes!

Mijn vorige blog is al een tijdje geleden, maar er is ondertussen van alles gebeurd. Ik heb allerlei leuke nieuwtjes voor jullie!

Ik wil beginnen met het allergrootste nieuws en tegelijkertijd het kleinste, dit is natuurlijk de geboorte van Kai Castricum op 27 mei! Hij heeft even op zich laten wachten en we werden hier op de dagbesteding allemaal wel een beetje zenuwachtig, maar hij is er! Ondertussen is hij al regelmatig bij ons geweest en staan we allemaal nog net niet vechtend in de rij om hem vast te houden, want wie wordt er nu niet blij van zo’n heerlijk klein mannetje 😉 

Dan een ander nieuwtje, of moet ik zeggen oudje? Want dankzij haar ben ik niet meer de oudste van stel. Ilona is ons team sinds een aantal weken komen versterken. Op de site zal ze ook voorgesteld gaan worden en dit vindt ze heel erg leuk, not! Maar even zonder dollen, ze is een echte aanwinst en heeft een natuurlijke klik met iedereen. Hoewel ze er nog niet heel lang is, is ze eigenlijk al niet meer weg te denken. Ze zorgt met haar humor voor een ontspannen sfeer en we genieten van haar aanwezigheid en energie.

Dan hebben we nog iets nieuws bij de dagbesteding zelf. We ontvangen sinds kort mensen die bij ons komen eten. Elke eerste dinsdag van de maand om 12.00 uur schuiven er mensen aan. U kunt reserveren om bij ons te komen eten. Dit is geheel gratis. We ontvangen u met een glimlach en we serveren een 3-gangen menu die door onszelf is gemaakt. Het is leuk om direct te zien dat er wordt genoten van onze kookkunsten en dat iedereen het zo gezellig heeft. Er wordt heerlijk gegeten en gezellig met elkaar gepraat. Ook zorgt het voor nieuwe uitdagingen bij iedereen. Hoe dek je de tafel netjes? Hoe ontvang je mensen? Hoe maak je een bord mooi op? Hoe serveer je een gerecht? Allemaal uitdagingen die aangegaan worden en waar iedereen in zijn of haar kracht komt te staan. 

Ook nieuw in ons assortiment is ons vers gemaakte ijs. We zijn druk bezig met het maken van allerlei verschillende soorten ijs. Natuurlijk wordt dat eerst nauwkeurig door ons geproefd, zodat we u de lekkerste smaken kunnen voorschotelen. Met de zomer voor de deur is een heerlijk zelfgemaakt ijsje geen overbodige luxe!