Elektrische rolstoel, droom verwezelijken.

Wij kregen een verzoek van mensen met hun handen in haar. Broer heeft ms en een slechte stoel. Last van nek, rug en een been dat steeds van de stoel valt. Hij heeft een nieuwe elektrische rolstoel nodig. En heeft nu zelf niet de power en het geld dit te…

Elektrische rolstoel, droom verwezelijken.

Wij kregen een verzoek van mensen met hun handen in haar. Broer heeft ms en een slechte stoel. Last van nek, rug en een been dat steeds van de stoel valt. Hij heeft een nieuwe elektrische rolstoel nodig. En heeft nu zelf niet de power en het geld dit te regelen, dus hij vind het wel “best”. Wat fijn dat zijn zus gewoon contact met ons opneemt! Wat het is niet echt een gewoonte van ons mensen om dat te doen. Best gek eigenlijk.
Sowieso willen we ons gedoneerde geld aan stichting hieraan besteden, maar is dit echt nodig? We zijn op onderzoek uitgegaan. Wat blijkt, soms worden dingen zo ingewikkeld verteld, er was niet veel nodig. Behalve welke weg bewandel je en hoe handel je dit af. Als je ziek bent of al veel voor iemand zorgt, is het voor een ander die de weg al kent, makkelijker te regelen. Daar zijn we ook voor! Hoe mooi is het dat deze meneer met MS, snel een rolstoel krijgt en de stoel waar hij nu in zit in de tussentijd een kleine upgrade krijgt.
Ook een hulpvraag, financieel of op andere wijze? Laat het ons weten. Dank!